Ole tehnyt historiaa! Elämäni ensimmäiset villasukat! ja eihän niiden tekeminen alkanutkaan kuin syyskuussa. Noh, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, kuten joku viisas on joskus sanonut. Menivät siskolle ja kuulemma hyvät sukat ovat  :) Ja tässä tulos! Kuva voisi tosin olla parempikin...

Ja tässä ovat seuraavat, nämä menossa  veljelle. Syntyivät aika nopeasti. Mutta sekin on hyvin suhteellinen käsitys. Kun ottaa huomioon, että ehdin katsoa 8 dvd:tä Sherlock Holmesia näitä kutoessa ja jokaisella levyllä 3-4 tunnin mittaista jaksoa, on se nopeus todellakin suhteellista. Näitä sukkia tulikin sitten kudottua vain Holmesia katsoessa, tai lukiessa. Ja Sir Arthur Conan Doyle onkin noussut nyt sitten yhdeksi lempi kirjailijoistani J.K. Rowlingin ja Tolkienin ohella. Mutta pitemmittä puheitta: TIDIII! SUKAT! (Ja mallina toimin minä joten sukat ovat siksi noin ison näköiset, miesten kokoa kun ovat)
 

Ylemmissä sukissa

lanka: Novita Seitsemän veljestä metsänvihreä
malli: tavis

Alemmissa

lanka: Novita Seitsemän veljestä metsänvihreä ja valkoinen
malli: tavis
menekki: 123g

Ja tässäpä on sitten kesäksi projektia.

Tuo tummemman vihreä on oikeeasti paljon kirkkaamman värinen. Näistä syntymässä polvisukat. Neulominen alkaa, kun kesäloma alkaa, joten nyt pidän sitten loppuviikon taukoa, enkä edes koske puikkoihin, vaan keskityn erääseen kouluprojektiin ja Sherlock Holmesiin kirjojen muodossa. Tilattuna Suomalaisesta kirjakaupasta The Complete Sherlock Holmes, joka sisältää kaikki tarinat! Neljä romaania ja 56 novellia englanniksi, aikamoinen tiiliskivi siis.  Melkoinen luku-urakka siis edessä kunhan se toivottavasti tämän viikon aikana tulee.

Mutta nyt tämä tyttö ottaa loppuviikon vapaata käsitöistä ja pitemmän tauon bloggaamisesta joten palataanpa asiaan kesällä!

Aurinkoista kesän odottelua!

~Elvenpath