Mihin on kesäsäät kadonneet? Nyt piti nopeasti juosta ulos kuvaamaan kun ei tiedä milloin saa seuraavan kerran auringon paistetta. Mutta asiaan.

Rusettimekko ja bolero!

Suuren käsityölehden 10/2009 ohjeella valmistuivat eilen molemmat. Melko helppoja kumpikin tehdä, mekko vaati hyviä hermoja välillä (joita en omista mutta onneksi äiti omistaa) ja se valmistui suhteellisen nopeasti (onko yhdeksän tuntia lyhyt aika??)  Boleron tein mekon jälkeen. Ta no, minä ompelin äiti teki kaiken muun koska oma kärsivällisyys jos siinä vaiheessa lopussa kun kello lähestyi kymmentä illalla. Mekkoonhan piirsin kaavoja edellisenä yönä kolmen aikaan. Noh... saipahan tehdä rauhassa. Ja samalla tuli katsottua häät ja kolme jaksoa south parkia ja joku boy zonen (?) konsertti joltakin vuodelta, ei tullut tylsää :)  Ja ilme kuvassa niin tyhmä että se pääsi gimp-käsittelyyn.

Mekko: Trikoota eurokankaasta
Bolero: Velouria eurokankaasta
farkut: KappAhl
kengät: Barcelonassa joku kenkäkauppa, en muista nimeä...
 

Nyt se on sitten virallista, menen lukioon!! Kävin tänään varmistamassa opiskelupaikan! Jännittää kamalasti mutta innolla odotan mitä tuleman pitää. Kyseisessä lukiossa muutama kaveri  ja yksi tuttu opettaja. Heiltä olen kuullut, että siellä on mukavaa ja viihtyisää joten ei se ihan kamalaa voi olla :) Jännityksellä odotan elokuun yhdettätoista :)
Nyt aion kuitenkin vain nauttia kesästä ja katsoa mitä eteeni osuu, pieniä aavistuksia on jo, mutta en uskalla vielä sanoa tai edes toivoa mitään :))
Uusi rakkateni on muuten kuvien muokkaus. Olen jo vampyrisoinut Céline Dionin. Hampaat ja kaikki :D

Aurinkoista kesäkuuta!
~Elvenpath