Nyt on päästy täälläkin  jo kesän makuun. Neulominen oli viikon tauolla Lontoon reissun ajan (ah mikä paikka, haluan takaisin) , mutta sen jälkeen käsityökoriini ilmestyi  tämä:

Kymmenen kerää Novita Isoveli -lankaa! Se, mikä tuosta on tulossa on vielä salaisuus, mutta aikanaan sekin selviää ;)

Pihallemme on myöskin tullut elämää, siiliperhe! Neljä pikkusiiliä ja emo. Yksi pikkuisista on todella rohkea.

Kuva on vähän epäselvä, mutta otettu ilman zoomausta :D menin vain makaamaan maahan kameran kanssa ja tämä pikkuinen tuli tutkimaan kameraa ja kiipesi kämmenelleni, Ja puraisi myös...

Lontoosta vielä, vaikka näin siellä paikkoja kuten Windsorin linna ja Etonin yliopisto, paras kaikista oli silti Sherlock Holmes museo. Se paikka oli ihana. nelikerroksinen asunto (samanlainen kuin tv sarjassa) oli sisustettu Holmesin asunnoksi. Museo sjijaitsee Baker Streetin varrella ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Ihan seuraavan oven takana on Holmes Giftshop jossa myydään lippuja sinne. Eikä ole edes kallista :) Suosittelen.

Fleet Streetiltä taas löysin parturin, ja melkein sen vierestä hampurilaispaikan, en mennyt :D Ei jotenkin houkuta mennä Fleet Streetillä mihinkään, missä myydään lihatuotteita :D Sweeney Todd on aiheuttanut myös sen, että en syö enää lihapiirakoita.

Aurinkoista heinäkuun jatkoa!

~Elvenpath