Nyt on syysloma alkanut, sen kunniaksi askartelin koruja kurssilla joka järjestettiin lukiollani! Eilisen ja tämän päivän mittaisella hopealankakorukurssilla syntyi neljä korua.

Ensiksi syntyi tämä koru papuketjusta (puolipyöreää hopealankaa) ja ametisteista. Kuva vähän huono :/

Seuraavaan tuotokseen olen ehkä kaikkein tyytyväisin

Korvakorut japanilaisella häränsilmä ketjulla. Kauan sai tapella noiden renkaiden kanssa että ne asettuu ja tulevat oikeisiin kohtiin, mutta kannatti ja lopputulokseen olen tyytyväinen.

Kolmas koru on tällainen. Hopealankaa letitetty. Kivenä musta onyx. Tuon jo kertaallen tuomitsin epäonnistuneeksi mutta lopulta tuostakin hyvä tuli, yksi kaveri jo tilasi samanlaisen :D Valmistui suhteellisen nopeasti kunhan ideasta pääsi jyvälle :) Hieman pitää pienentää vielä niin on sopiva.

Neljäs ja viimeinen koru. Hopealankaa leitetty. Tuosta lukko osasta tuli liian pitkä, pitää lyhentää.. Sain tuon letitettyä hyvin kun keksin että laitan aina peukalon sillä tavalla siihen päälle että se lanka kiertää kynnen, tuli sopivan löysä letitys. Tuo valmistui puolessa tunnissa.

Kohta onkin sitten jo halloween, ja juhlintaa syntäreideni muodossa. Pitääkin askarrella Jack kummitus taas ehyeksi kun hän on ollut äidin kasvihuoneessa tomaattien suojana.

Hauskaa lokakuun loppua

~Elvenpath