Tai siltä se ainakin tuntui. Tarja Turunen, kuulostaa levyllä hyvältä, livenä enkeliltä.

Otin varaslähdön joulun odotukseen ja kävin maanantaina katsomassa Tarja Turusen joulukonsertin Oulun tuomiokirkossa. Voiko joku todella kuulostaa niin upealta ja olla niin uskomattoman kaunis?? Pakko se on uskoa. kappaleet olivat kaikki jouluisia, välillä tosin kuultiin kitaristi Marzi Nymanilta vähän rokimpaakin tykitystä.

Kappaleina kuultiin mm. Walking in the air, You would have loved this (jonka aikana tuli mieleen että luojan kiitos mulla on vedenkestävää ripsiväriä..), Ave Mariasta kaksikin eri versiota joista toisen Turunen säveltänyt itse, joulu yö juhlayö ja muitakin perinteisiä joululauluja. Konsertti päättyi Heinillä härkien, aivan uskomattoman kaunis sovitus siitä!

Ei tuota voi edes sanoin kuvailla. Niin upeaa kuultavaa se oli. Häntä olen ihaillut enemmän kuin ketään koko maailmassa jo vuosia ja nyt sitten näin livenä, Kuvailisi tätä tarkemminkin jos vain osaisi, ei vain löydy sanoja jotka kertoisivat tarpeeksi. Mutta kaikki varmaan osaavat kuvitella miltä tuntuu nähdä idolinsa livenä toisesta rivistä. Voiko parempaa edes toivoa?

Kyllä voi! Ja unelmat voivat toteutua.

Suokaa anteeksi ilmeeni. Vähän oli sellainen tunne että kohta pyörryn :D Tärisin todella rajusti, Mutta onhan se melkoinen fiilis kun yhtäkkiä onkin idolinsa vieressä. ja se on totta, että yksi halaus voi piristää koko loppuvuotta ja antaa voimaa jaksamaan talven pimeydessä.

 

Nyt on leijuttu pilvissä tuosta illasta asti, alas en tule vielä vähään aikaan :D Elämäni paras hetki jota en pysty unohtamaan varmaankaan ikinä.

Hyvää alkanutta joulukuuta ja iloista joulun odotusta!

~Elvenpath