Tilaisin viikonloppuna Nightwishin nettikaupasta seinäkalenterin ( http://nwshop.fi/productinfo.cfm?tuotenumero=203314&lang=fi ) ja kaulakorun. Pakko sanoa että ihanuus se koru! Sellainen viisi senttiä korkea ja 3 senttiä leveä.

Tuollainen ihanuus se on : ) Ihan minun tyylinen Tribaaliristi tekstillä Nightwish.. Sopii hyvin sillä minullehan Nightwish (Tarja Turusen aikainen) on lähestulkoon pyhä.Nyt on kirjoituksessa äikän tunnille aina Nightwishista perustamisesta Tarja Turusen erottamiseen.

Eilen aloitin, kirjoitin sivun, tänään kirjoitin kolme sivua, päätin että ei hyvä, aloitin alusta tällä kertaa koneella. Nyt pituutta viisi ja puoli sivua fonttikoolla 11. Noh.. Sanottiin että koita pitää se siinä kahdeksassa sivussa.. On tässä jo reilusti yli puolen välin tekstikin :) Tärkeimmät ja hulvattomimmat tapaukset uralta koottu siihen omaa muistia, Nightwish kirjaa (kirjastosta lainassa mutta nyt kun löyty nettikaupas seitsemällä eurolla niin sekin on nyt sitten tilattuna) ja Nightwish End of Innocence dvd:tä apuna käyttäen. Jännityksellä odotamma mitä siitä seuraa jahka sen opettajalle lyön käteen että siinä ois!

Ja minä oon alottanu laulutunnit!! Mikähän viiraus se taas päähän iski kun sanoin äitille että nyt hommaa mut ulos pianotunneilta ennen ku tuun katumapäälle ja alan märisemään että miksi oi miksi. Soitin toiseen toiseen musiikkikouluun ja järjestin itteni tunneille.

Tammikuun lopussa loppuu tältä tytöltä pianonsoittelut, tai ainakin tunnit. Oikea opettaja läks armeijaan ja itte oon niin kyllästyny jatkuviin opettajan vaihdoksiin että lopetin sitten ainakin täksi vuodeksi tunnit, kattoo sitte uuelleen kunhan tuleep tää opettaja takasin. Ois ollu meinaan kuudes opettaja kolmen ja puolen vuoden sisällä tämä että ei kiitos. Koitetaan keretä Nightwishin Eva kappale, käymään loppuun asti kun on enää vähän kesken.

Laulutunnilla alotettii  nyt ekalla kerralla tän viikon keskiviikkona Nemo, mulla oli ihan hirvittävä jännitys päällä nii se on se turvallinen kappale, ihan kohtuullisesti se lopulta meni vaikka ensteksi olikin vähän sellainen peura auton ajovaloissa meininki :) Ei enää jännittäny lopputunnista niin paljoa(: Ehkä tässä alkaa nyt itsekkin taas jossakin välissä luottamaan itseensä laulajana :) Olen vaan kuullut niin paljon negatiivista kommenttia ja kunnon kiusaamistakin äänestäni vuosikausia että on mennyt täysin itseluottamus enkä positiivisia kommentteja yksinkertaisesti voi uskoa enää :( Kun jostain saa kuulla vittuilua melkein kuusi vuotta niin ei siinä enää kovin paljoon itseensä sen jälkeen luota.. Kuoroiluissa tahtoopi aina ääni täristä hulluna kun esiintyä pitäis, ja asiaa ei helpota englannin opettaja järkkärinsä kanssa räpsimässä kuvia siinä eessä että laulakaa tytöt nii mä otan kuvia! :S Mutta meneepä taas angstiseksi vuodatukseksi niin vaihdetaanpa hetkeksi vielä hieman pirteämpiin asioihin:

Käsityöt etenee hitaasti mutta varmasti. Kunhan saa tämän äidinkielen kurssin pois alta nii ehtii ehkä taas vähä jotain neuloakki. Justiinsa englannintunnilla puhuttiin mitä eroa on kutomisella ja neulomisella. Ope mietti et kudotaanko sillä koukulla. Meikä fiksuna tyttönä totesi että eiku se on sillee että puikoilla neulotaan, kangaspuilla kudotaan. Mutta täällä pohjoisessa ymmärretään kumpiki puikoilla tekemisenä, etelässä ei tajuta jos meet sanomaan että "mää kujon sukkaa." Testattu on, eivät ymmärtäneet...

Nyt hyvät yöt kaikille,

Elvenpath kiittää ja kuittaa ja painuu luolaansa nukkumaan :)