Teinpäs aikani kuluksi ja valokuvauskurssille kädenlämmikkeeksi itsellenikin kämmekkäät :)

ja nyt viimein se hame kuva :D Jos en ole jo laittanut O__O

ja kouluelämässä viimeinen jakso ensimmäistä lukiovuotta alkanut. Noin kahdeksan viikkoa ja alkaa kesäloma, voiko se olla jo niin lähellä! Ja kesätyöpaikka on vielä hankkimatta! Noh, ehkä pääsen isän työpaikalle kuvia muokkailemaan pariksi viikoksi jos en muualle pääse :D Pariin tarhaan koetan vielä päästä.

Ja veteraani juhlakin lähenee, siellä pitäisi, ellei mikään muutu, laulaa soolona toinen säkeistö laulusta joka kertoo sotaan lähtemisestä. Hieman meinaa jännittää mutta kyllä siitä selviää! Onhan sitä tehty paljon pelottavampiakin juttuja kuin laulettu :) Tosin yksi elämäni jännittävimmistä tilanteista liittyi laulamiseen, 12-vuotiaana entisen lapsikuoroni ja aikuiskuoron kanssa tehtiin joululevy, live nauhoitus Oulun tuomiokirkosta, siitä selvisi niin kyllä selviää tästäkin. Eihän siellä tule olemaan kuin oman lukion ja läheisen yläasteen oppilaat ja opettajat sekä sotaveteraaneja :)

Mutta nyt hyvät yöt, aamulla kaheksalta filosofiaa niin paras mennä ehkä nukkumaan (tai ainakin kunhan on vielä pari jaksoa katsonut The Nannya). palajamme asiaan pian, viimeistään Sonata Arctican ja Tarotin keikkakuvien merkeissä :) Rok!

-Elvenpath