Nämä siis ovat olleet valmiit jo muutaman päivän, mutta nyt vasta kerkeää päivittämään tännekin kuvaa. Eli nämä ovat siis ne papukaijalangasta tehdyt sukat, tuppaavat valumaan niin ovat kuvasakin hieman rutussa. Joku patenttiratkaisu näille pitäisi kehittää.

Tuollaiset niistä siis tuli :) Hyvät ja lämpimät ainakin tällä säällä.

Olen myös tarttunut kynään ja paperiin. Tulos on tässä

Kuuntelin tänään Alicen biisiä Teenage Frankenstein ja mieleen tuli ajatus, että pitäisi koettaa piirtää hänet.  Huomaa kyllä piirrosjäljestä kuka sen on piirtänyt. Isot silmät ja iso pää on muodostunut minulle jo tunnusmerkiksi, kuten myös hieman huolimattoman näköinen väritysjälki. Luonnosmaisuus on minun juttu, en ole turhan pikkutarkka aina. Tuo Aronny on nimimerkkini deviantartissa johon piirroksiani laittelen.

Myöskin villapaita edistyy, mutta se ei kerkeä valmistua ennen Helsingin reissua joten palataan siihen sitten sen jälkeen. Perjantaina siis suuntaan aamulla Helsinkiin ja viideltä olisi meno Olympiastadioille Alice Cooperin ja Iron Maidenin keikalle. Lauantaina käy matka kohti Tallinnaa. Suositelkaa lankakauppoja!!!!!!! Sunnuntai pelkkää olemista ja mahdollisesti Potter näyttely ja maanantaina onkin luvassa Potter tapahtuma johon tulevat myös James ja Oliver Phelps :) Tiistaina kotia kohti ja keskiviikkona olisikin viimeisen HP leffan ensi-ilta.

Nyt jos harrastaisi vielä vähän tuota piirtämistä, tuli inspiraatio, ja menisi nukkumaan.

Öitä kaikille!
-Elvenpath