Koetin nyt ensimmäistä kertaa vuosiin tehdä ristipistoja. Tein niitä viimeksi ala-asteella, pakon edessä sillä inhosin käsitöitä ja sen jälkeen lopetinkin ristipistot vuosiksi. Tämmöinen yritelmä siitä syntyi:

Seuraava kuva paljastanee mikä se on :)

Eli siis kirjanmerkki. Pääsi tuon Sharon Osbournen elämänkerran väliin merkiksi jo. Ylimpänä pääkallo, alhaalla salama ja etunimeni (Anu) ensimmäinen kirjain. Jollain tavalla nuo kaikki näkyvät elämässäni. Salama tietysti Potterista ja pääkalloihin olen muuten vain kiintynyt. 

Meilläpä oli yövieras.

Veljeni kolme kuukautta vanha yorkshirenterrieri nimeltä Ransu. Ihana ADHD lapsi oli hän :) Tosi vilkas ja nopea liikkeissään. Sai oikeasti vahtia että mihin se kirppu nyt katosi. Nelli ei erityisesti arvostanut ja näytti kyselevän meiltä vähän väliä että mikä tuo riiviö on ja miksi se on täällä. Nelli viettikin sitten ison osan ajastaan ulkona aitauksessaan. Itse se sinne halusi aina välillä huilaamaan.

Minulla tällä hetkellä happi on mallia heikko. En tiedä mikä tässä on, mutta viimeisen viikon ollut vatsa koko ajan kipeä, huno-olo ja pää kipeä. Olen joutunut myös koulusta olemaan sen takia poissa. Tänään olisi lääkärille aika kymmeneksi. Pitää nyt katsoa mitä selviää. Toivon vain että verikokeeseen ei olisi tarvetta. Pelkään neuloja ja verikokeet ovat kamalia. Se neula tuntuu rikollisen paksulta.  Aina sen verran kuitenkin sitä äijähenkeä löytyy että selviän hengissä ja pyörtymättä. Katotaan kuin käy.

Palajamme asiaan myöhemmin. Rok \,,/

- Elvenpath

----------------------------------------------------------

EDIT

Terveyskeskuksessa käyty. Kuulemma voisi epäillä normaalia viruksen aiheuttamaa vatsatautia yhdistettynä stressiin. En kyllä ollenkaan ihmettele. Hommaa kyllä on riittävästi. Tällä jaksolla pitäisi tehdä:
-Ruotsin sanakoe (x2)
-kaksi matikan koetta
-historian palautettavat tehtävät
-ruotsin aine
-äidinkieleen kehitellä vaikuttamaan pyrkivä puheenvuoro (inhoan luokan edessä puhumista, pelottavin asia mitä tiedän)
-äidinkielen termitesti
-lukea kirja äikänkurssille
-liikuntapäiväkirja
-itsenäiset uinnit

lisäksi tulossa koelaulut joita jännitän, normaalit läksyt ja koeviikko. Huh huh. Onneksi noista alkaa osa olla jo ainakin lähes valmiina.

Nyt kuitenkin otan tämän illan ihan rennosti. Eli kaunarit kutsuu, moro!