Kuten otsikko sanoo, kesää 2011 :) Ei missään erityisessä järjestyksessä.
 

Blogikoira Nelli nauttii kesästä. Tai nauttisi jos yksi ei olisi kameran kanssa heilumassa.

Heppalapsi Welho aka. Wili

Toinen heppalapsi. Herra Hakkarainen aka. Mauri.

Treenausta ennen lukuvuoden päättäjäisiä. Esitimme kavereiden kanssa Nightwishin Wish I Had An Angel biisin. Minulle lankesi Tarjan osat.

Oliver Phelps, eli George Weasley (?) Helsingissä Kaisaniemen puistossa :)

James Phelps eli Fred Weasley (?). Samassa paikassa

Juhannus. Tyylistä ei luovuta! Uskollinen nahkatakkini :)


Grillausta kesäloman alussa. Meitä oli paikalla muistaakseni 8 :) Grilli pelotteli meitä. Hiilet oli märkiä, eli se pamahteli aika ilkeästi :D Hyvät oli ruuat à la Grillimestari Mize :)

Tämä oli ehdottomasti kesän kohokohta! Alice Cooper Helsingin Olympiastadionilla. Se oli jotain uskomatonta. Voisin jaaritella tähän ikuisuuksia siitä, kuinka loistava ja karismaattinen esiintyjä hän on. Alice ei vain esiintynyt, Alice omisti yleisön. Odotan innolla uutta levyä: Welcome 2 my nightmare. "Jatko-osa" kauan sitten ilmestyneelle Welcome to my nightmarelle. Pitäisikin laittaa se varaukseen, ilmestyy kuun loppupuolella :)

Iron Maiden Olympiastadionilla samaisena iltana. Olivat illan pääesiintyjä. Hieman vei hohtoa se, etten tiennyt etukäteen yhtään biisiä. Menin keikalle Cooperin takia. Mahtava ilta :) Koko keikka siis oli järjestetty vain sen takia kun molemmilla meni viime vuonna Porin Sonispheressä pahasti pieleen keikka sen myrskyn takia. Joku iso metallipalkki kaatui Cooperin varusterekan päälle ja Maideniltakin meni varusteita vaihtoon. Soittivat silloin toisiltaan lainatuilla kamoilla ja päättivät että ensi kesänä otetaan uusiksi Suomessa, paremmalla onnella. Meni suunnitelmien mukaan. Tekniikka näytti pelittävän ja ilma oli upea, aurinkoista ja lämmintä ja porukka oli fiiliksissään. Jo Alice sai porukan hyppimään ja laulamaan mutta Maidenin aikana viimeistään porukka sekosi. Yksi tyttö yleisössä pyörtyi.

Jatketaas taas joskus kunhan saan lisää kuvia käytyä läpi :) Kaunarit kutsuu.

- Elvenpath