Äidinkielen tunnilla ollaan puhuttu nyt aika paljon Harry Potterista, siitä innostuneena rupesin etsimään kuvia parin vuoden takaisesta puoliverisen prinssin ilmestymisen aikoihin olleesta tapahtumasta koneelta. Pitää laittaa tännekin nyt niistä muutama.

Punainen matto

James Phelps eli Fred Weasley

Oliver Phelps eli George Weasley.  Se oli kyllä melkoinen reissu. Hommakuitenkin kannatti, tuloksena nimmarit näyttelijöiltä sekä uusi ystävä josta on tullut yksi läheisimmistä ihmisistä :)

Mutta palataanpa tähän kuluneeseen vuoteen. Ei voi paljon muuta sanoa kuin miten se meni näin äkkiä. Vastahan sitä oltiin aloittamassa ysiluokkaa, seuraavassa hetkessä mukana musikaalissa ja päättämässä peruskoulua. Ja nyt on jo joulu.. Ja suoraan sanottuna mitään muuta kuin villasukkia ja kouluhommia ei ole saanut aikaiseksi (paitsi se musikaali nyt tietenkin mutta se laskettanee koulujuttuihin..). Mihin se aika hävisi?

Muutama sekalainen omasta mielestäni ihan hieno kuva kuluneelta vuodelta.


Takapiha keskikesällä

Uimarannan vesi, oli muuten pirun kylmää kun tuo kuva on muistaakseni toukokuun viimeiseltä viikolta.

Älkää kysykö...

Kaksi viimeistä kuvaa on eiliseltä.

Melkoista aikaa vastaan juoksemista on ollut välillä tämä vuosi. Ehkä se siitä alkaa vähitellen rauhoittua nyt kun peruskoulu ohi ja lukio alkaa tulla tutuksi ja tottua uusiin asioihin. :)

Mutta jotta tämäkin päivitys ei menisi aivan käsityöttömäksi niin kaverille on valmistumassa tällainen. Huomiseksi pitäisi saada se valmiiksi.

poikittaina neulottu kaulahuivi. Päät ompelen yhteen :) Kysyin hältä mitä haluaa joululahjaksi niin tuli toive että tuommoinen.

Isälle tulossa villasukat. Toinen valmis ja toisesta varsi puolessa välissä.

Hyvää joulun odotusta!

~Elvenpath