http://sahellys.vuodatus.net/ Tuolla arvontaa menossa, käykääpä kurkkaamassa sinnekin :)

Käsityörintama vaikenee viikoksi koeviikon takia, kesken kämmekkäät ystävälle, huopasesta kori (saas nähdä tuleeko lopulta tulitikkuaski), isoäidinneliöitä tekeillä, kaverin lapasia pitäisi pidentää ja paita ja säärystimet teon alla  myös. Pikachuun on langat ostettuna. Laittelen kuvia jossain vaiheessa, myös sieltä Roomasta kunhan kerkeää/jaksaa.

Nyt prioriteettina on kuitenkin tämä koeviikko. Kevätväsymys hyppäsi kimppuun muutama päivä sitten, miljoona asiaa tehtävänä mutta mitään ei jaksaisi tehdä joten olo on kuin sillä oravalla jolla on käpy jäässä ja hampaat katki. Auttaisikohan se jos vaihtaisi nuo synkän mustat verhot vanhassa huoneessani oleviin vaaleisiin koiraverhoihin, että valo pääsisi kunnolla sisään kun nuo imevät kaiken valon ja huone on melko pimeä...

Mutta mutta... Nyt jos menisi syömään, lukisi huomiseen historian kokeeseen (onneksi on asiaa myös siitä Roomasta ja sen historiasta joten toivoa sopii että on hyötyä siitä tiedosta mitä tuolla matkalla tuli)  ja loppuillan katsoisi Dibleyn Kirkkoherraa, paras brittikomedia ikinä, piristää vaikka olsi mikä fiilis.

Aurinkoista kevättä kaikille!

- Elvenpath