Ei, ei se lanka tosiaankaan aio riittää siihen mummille menevän tyynyn päälisen loppuun tekemiseen   Olisikohan se rikos tehdä se toinen puoli eri väreillä? Koukkukin hukassa vielä tosin että ei sen puoleen... Idoita siihen toisen puolen väreihin? olisi mustaa, ruskeaa, vaaleankeltaista ja valkoista. se toinen puoli on samanlainen kuin tämä mutta isompi

Mitkä värit sopisi tuon kanssa. Olisi ihan kiva saada eri värinen toinen puoli ,ehkä. Musta siinä ainakin tulee olemaan toisena värinä, mutta mitä sen kanssa?! Idoita, anyone?

----------------------

Tauti jatkuu edelleen. eihän tämä ole ollut päällä kuin noin kolme viikkoa. Uudet antibiootit saatu, toivottavasti auttaisivat enkä olisi allerginen. Pää tuntuu räjähtävän ihan justiinsa ja burana on paras ystäväni nyt. Tänään olisi vielä bänditreenit, jes. Saa nähdä miten laulan kun a) pää törkeän kipeä lääkkeestä huolimatta ja b) ääni tulee ja menee ja juuri nyt menee.   Eniten hirvittää kuin pahaksi tämä pääkipu menee treeneissä :( Just ja just jaksaa koulussa olla mutta kun ei näitä oikein voisi skipata... Nyt on hyppy, sitten enää ruotsia ja ranskaa.

Ei tätä kestä enää! Viikon oli oireet poissa tai ainakin hyvin lievinä ja kerkesi jo toivoa, mutta viikonloppuna se iski taas..

Teimme muuten siskoni ja äitini kanssa hautausmaalla mielenkiintoisen löydön äitienpäivänä, puoliksi hiekkaan hautautunut ihmisen leukaluu, eli ei ihan uudet tekarit olleet. Piti soittaa ystävälle jonka äiti on seurakunnassa töissä, että pitäisköhän ne hakea pois kun voivat joidenkin mielestä olla aika karmiva lisä. Juuri siellä hautausmaan vanhimmalla alueella, joka on täynnä vanhoja rautaristejä ja isoja korkeita kiviä kuin jossakin kauhuleffassa, tulivat vastaan kun siellä haudataan päälle :D Sopii kyllä hyvin tunnelmaan. Se on pimeällä melkoisen kolkko paikka. Tosin omalla tavallaan kiehtova, tulee taas se goottiuteni esille kun sanon, että se on juuri se omaa silmää ja mielikuvitusta miellyttävä alue ja usein jos siellä vierailee pimeällä sen alueen läpi haluaa aina kävellä.

Koettakaa te muut pysyä terveinä ja pitää hampaat oikeassa paikassa, aurinkoista ja (toivottavasti) lämmintä toukokuuta!

- Elvenpath