Viimein se viikon kestänyt piina nimeltään koeviikko on ohi. Fysiikka taisi mennä aika lailla puihin.. Onneksi siitä kurssista saa ottaa suoritusmerkinnän, kunhan nyt edes läpi pääsisi.. Toinen piina meni ja toinen tuli, flunssa. Ei ole kivaa enää :( Saas  nähdä miten käy huomisen laulutunnin vai yskinkö jo tänä iltana keuhkoni pihalle..

Käsityörintamalla tapahtuu mutta hitaasti. Tilaustöitä olisi kaksi ja sitten nuo keskeneräiset villasukat. Lankahamsteritöinä niitä teen :) Kaksi kaveria tahtoo lapaset ja itselle tosiaan mustavihreät villasukat ^^ Ja kunhan tämä hamsterointi on ohi niin marssin kangaskauppaan! Kävin ratsaamassa kirjaston käsityölehdet ja Suuresta Käsityöstä löytyi tällainen setti jonka meinaan tehdä :) Ja minähän en siis yleensä pidä minkään näköisiä hameita mutta tuo jotenkin vaikuttaa kivalta :)

Anteeksi huono kuvanlaatu mutta ei ole helppoa hämärässä :( Eli siis paita irtohihoilla, minihame jossa tylliä ja säärystimet. Ohje käskee paidan tehdä fleecestä, mutta asettuisikohan tuo kauluksen tapainen paremmin jostakin muusta kankaasta ja fleece on aika kuumaa.. Hmm.. Hame tulee velourista kuten ohje sanookin ja tyllillä vähän muotoa sille :) Säärystimet teen jostakin, vielä ei tiedä että mistä.. Ideoita?

Mutta palaillaanpa kunhan asiaa taas ilmenee

-Elvenpath